Skip to main content
    logo
    • Courses
    • Fakulti Sains Makanan dan Pemakanan
    Expand all

    FSMP MOOC

    MP12303 RESEARCH METHODOLOGY [1-2022/2023]
    Summary
    Self enrolment
    NT11102 PRINSIP DAN AMALAN PENGURUSAN [1-2022/2023]
    Summary
    Self enrolment
    NT31103 PENILAIAN DERIA MAKANAN [1-2022/2023]
    Summary
    Self enrolment
    NT30903 PENGAWETAN DAN PEMPROSESAN MAKANAN [1-2022/2023]
    Summary
    Self enrolment
    NT21303 SIFAT FIZIKAL MAKANAN [1-2022/2023]
    Summary
    Self enrolment
    NT20903 KIMIA DAN BIOKIMIA MAKANAN [1-2022/2023]
    Summary
    Self enrolment
    NT20703 ANALISIS MAKANAN DAN INSTRUMENTASI [1-2022/2023]
    Summary
    Self enrolment
    NT11603 ASAS PENGURUSAN KEWANGAN [1-2022/2023]
    Summary
    Self enrolment
    NT10902 KIMIA ORGANIK [1-2022/2023]
    Summary
    Self enrolment
    NT10102 ASAS SAINS MAKANAN DAN PEMAKANAN [1-2022/2023]
    Summary
    Self enrolment
    View more
    Skip Navigation

    Navigation

    • Home

      • Courses

        • Akademik Seni dan Teknologi Kreatif

        • Fakulti Kejuruteraan

        • Fakulti Kewangan Antarabangsa Labuan

        • Fakulti Komputeran dan Informatik

        • Fakulti Pengajian Islam

        • Fakulti Perhutanan Tropika

        • Fakulti Perniagaan, Ekonomi dan Perakaunan

        • Fakulti Pertanian Lestari

        • Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan

        • Fakulti Sains dan Sumber Alam

        • Fakulti Psikologi dan Pendidikan

        • Fakulti Sains Makanan dan Pemakanan

          • FSMP MOOC

          • MP12303 RESEARCH METHODOLOGY [1-2022/2023]

          • NT11102 PRINSIP DAN AMALAN PENGURUSAN [1-2022/2023]

          • NT31103 PENILAIAN DERIA MAKANAN [1-2022/2023]

          • ...3 PENGAWETAN DAN PEMPROSESAN MAKANAN [1-2022/2023]

          • NT21303 SIFAT FIZIKAL MAKANAN [1-2022/2023]

          • NT20903 KIMIA DAN BIOKIMIA MAKANAN [1-2022/2023]

          • ...3 ANALISIS MAKANAN DAN INSTRUMENTASI [1-2022/2023]

          • NT11603 ASAS PENGURUSAN KEWANGAN [1-2022/2023]

          • NT10902 KIMIA ORGANIK [1-2022/2023]

          • ...102 ASAS SAINS MAKANAN DAN PEMAKANAN [1-2022/2023]

          • NP30203 PENILAIAN PEMAKANAN [1-2022/2023]

        • Fakulti Sains Sosial Dan Kemanusiaan

        • HADIS 40

        • Institut Biologi Tropika Dan Pemuliharaan

        • Institut Penyelidikan Bioteknologi

        • Institut Penyelidikan Marin Borneo

        • Komponen Beruniform & Badan Penyelamat

        • KURSUS IDP (AKADEMIK) 2020

        • KURSUS IDP 2021

        • PROGRAM TRANSFORMASI MINDA (PTM)

        • PUSAT E-PEMBELAJARAN

        • Pusat Kokurikulum dan Pemajuan Pelajar

        • Pusat Luar Universiti Malaysia Sabah (PLUMS)

        • Pusat Penataran Ilmu dan Bahasa

        • Pusat Persediaan Sains dan Teknologi

        • MOOC@UMS

        • PEPERIKSAAN UMS

        • KURSUS IDP 2022

        • PEPERIKSAAN AKHIR INFORMAL UMS

        • HOSPITAL UNIVERSITI MALAYSIA SABAH

    OUR POLICY :

    | Privacy Policy | 

    | Security Policy | 

    | Disclaimer | 

    | Clients' Charter |

    CC-BY-NC

    OER UMS by Universiti Malaysia Sabah is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.


    Follow UMS on: 

    ico-fbico-twitterico-youtubeico-flickrico-in